3A TINDER UTROSKAP og følelsesløs SEX DEL 1

Aldri før ville jeg trodd at jeg som er styrt av intense følelser skulle ta til takke med følelsesløs sex. MEN når man befinner seg på Mount Everest seksuelle peak og ikke er i fast forhold så blir det en annen sak. Dessuten har tidene forandret seg. Generasjonen under meg virker totalt seksuelt frigjort. Så en hook up (tilfeldig sex) som det kalles er vel like stor deal, som et tungekyss var for oss på vår tid. Kanskje tungekyss betyr mer? Sexen er i alle fall ikke noe big deal. For samfunnet har heldigvis gått mer og mer bort fra min bakgrunn; religionens vranglære. Det var de som fucka alt opp etter min mening. Som om jeg skal måtte rettferdiggjøre helt uskyldige, sunne, (ikke syndige) naturlige, frivillige handlinger mellom meg og motsatt kjønn.

Jeg har som tidligere nevnt vært singel en god stund nå og føler jeg har begynt å forstå gamet, litt kanskje. Vi snakker om følelsesmessig utilgjengelig, følelsesmessig skada og til slutt følelsesmessig retarder. Først nevnte har en annen i sikte mens den andre er redd for å føle og sistnevnte er totalt likegyldig.

Dersom jeg skulle plassere meg selv så vil det bli i følelsesmessig utilgjengelig ikke fordi jeg ikke er singel men fordi jeg tar til takke med det nest beste mens jeg håper på en mann som kan fylle alle kriteriene mine. Før ville jeg aldri gått til sengs dersom jeg ikke var forelsket. Men så blir jeg ikke like lett forelsket den dag i dag. 

For nå tar jeg til takke med Begjær og lidenskap. Det faktum at man tenner; at man virkelig har lyst å ha sex med den utvalgte. Sikler etter. Ja det må være det aller miste kravet. Alternativ lyset av, å tenke på en annen liksom. Så kan man likeså godt ta seg en DIY jobb.

Kan lidenskap kanskje være; Det å være helt til stede i handlingen med innlevelse. Som å spise noe godt. Så skal man vel kysse. Men det er tydeligvis her skillet går.

Jeg mistenker sterkt at de som har dame ikke vil kysse. Som om det var et smutthull;

"Jeg har ikke vært utro mot deg har bare hatt penisen min inni en villig kropp"

Det betyr vel ingenting. De uløste problemene i forholdet betyr vel kanskje mer. Eller den kjedelige rutinerte sexen på hjemmefronten eller valkene og strekkmerkene.

Her er mitt råd til de som er i forhold uten sex og tenke seg andre omstendigheter. Husk at jeg er selv singel, barnløs og har vel ingenting jeg skulle ha sagt. Så vel som dere i forhold har ingen rett til å være misunnelig på mine valg. Her kommer det; Finn ut av problemet og fix det. Snakk sammen! Kan det være lov å si til kona si at de ikke tenner på samme måte som før? Kanskje kona eller mannen kan så tenke at de må ta tiltak som trening og sunt kosthold? Alle kan vel gjøre dette til en prioritet? Kanskje til og med noe man kan gjøre i fellesskap. Er sexen kjedelig? Skal vi spice-e ting litt opp kanskje? Prøve noe nytt. Er det ekte kjærlighet så kan man finne løsninger ellers skulle alternativet være å gå fra hverandre. Evt holde sammen av praktiske årsaker og bare være venner. Åpent forhold?

For det å nekte en mann sex i lengre perioder og ikke forvente utroskap er vel litt naivt. Samtidig som det for en mann vil være urealistisk å forvente seg sex fra sin kone dersom han oppfører seg som et rævhål. Og motsatt.   

Er det barna så gå fra hverandre!! Barna er mye bedre tjent med lykkelige skilte foreldre enn dårlig eller falsk stemming i hjemmet. DE plukker opp mer enn de fleste tror. Dersom begge parter bryr seg om barna kan man bare tenke seg hvilken frihet man får som 50 /50 foreldre. Ferier og mer tid til seg selv. Både pose og sekk faktisk.

Så er man redd for å være alene? Da er det kanskje nettopp det du trenger. Det er ikke så farlig. Eller største faren er vel at man liker det alt for godt og blir særdeles kresen i utvalg av kjærester og ender opp med følelsesløs sex.         

Nå kan det kanskje virke som jeg flyr rundt og har sex med gifte menn. Det kan jeg avkrefte. Eller iallfall ikke bevist. Få er vel åpen om dette. Men jeg har mine mistanker spesielt når det handler om følelsesløs sex.

Jeg har nylig truffet en mann på Tinder i denne kategorien. Toppidretts utøver. Høy, atletisk og ganske utilgjengelig. Tenkte idrettsutøvere hadde høy sex lyst.

 

Nei en gang i uka er nok for han. Så forsikrer jeg han om at det er ok, før jeg spør han om det er flere damer inni bildet. Jeg burde kanskje ikke spurt på SMS for da kunne jeg ikke se reaksjonen. Men jeg fikk tilbake: «Nei det har jeg ikke!» Var det en sint reaksjon? Utropstegn liksom. Jeg ble litt paff og svarte ikke med en gang så kom det en litt mildere melding; «det er bare stress» Magefølelsen sier noe annet. Forhold uten sex eller flere Mrs. Right Now damer.

 JA! Jeg er sikkert merkelig men ærlighet går frem for alt i mine øyner. Det er ingenting som er verre for meg enn en som går bak ryggen min. Vi er ikke kjærester og har vel heller ingen planer om å bli det. 

Jeg har ikke nevnt at du skal være bare min eller forventer å være bare din. Så kunne det kanskje blitt litt mindre stress om man skulle være åpen om dette! Eller? Så er han livredd for at jeg skal få følelser for han. Inni meg selv tenker jeg «get the fuck over yourself» Du oppfyller kun minimums kriteriene mine for sex, knapt nok.

Fortsettelse følger ... Fast uforpliktende sex på TINDER DEL 2

X Aurora

Les også

FRA BEGYNNELSEN: Aurora elsker sex SEX sex

EX Mann voldtatt på TV i beste sendetid 

Joni har Sex med kjendis

#hjelper #hjelpe #hjelp #mot #for #betyr #forståelse #rampelyset #behandling #rehab #problemer #dobbeltliv #løfte #bære #trykke #ned #knust #guide #selvhjelp #nød #sinne #glede #undertrykke ##gift #skilt #trene #styrke #mot #håp #resultatet #historie #skriveglede #novelle #roman #romantikken #kjendis #kjendiser #oslo #rørende #fengende #lovlig #ulovlig #muslimsk #muslimer #kristen #islam #samfunnet #samfunn #forfatter #elske #hate #avsky #dagsorden #oppførsel #politikk #filosofi #ideologi #ja #nei #for #imot #medisinsk #forklaring #lurer #psykopat #psykopati #empati #hvem #hva #hvordan #parforhold #finne #hente #gjøre #om #mange #normalt #unormalt #er #på #over #under #rundt #oppå #nederst #sex #seksuelt #mann #menn #kvinne #dame #frue #fruer #blogg #topp #sexy #tips #singel #10 #20 #30 #40 #50 #60 #70 #årene #sjenert #trend #trender #ideologi #psykologi #professor #psykoanalyse #ideologi #forskning #undersøkelse #undersøke #trening #kosthold #livsstil #fremtid #fortid #i #dag #går #morgen #nyheter #bevist #løgn #sannhet #utroskap #singellivet #tinder #dating #ghosting

2 kommentarer

Hei! Jeg synes denne bloggen er kjempemorro å lese.blanding av alvor og humor en bra balanse.kjempebra innlegg!

Ingrid: Ååå tusen takk. Glad det faller i smak ;-) X Aurora

Skriv en ny kommentar