3A TINDER UTROSKAP og følelsesløs SEX DEL 2

Fortsettelse.....DEL 1 HER

Hører meg selv her og tenker hvor kald og kynisk jeg selv har blitt men ærlig talt. Han som er veldig klar og tydelig på at han ikke vil noe mer enn sex. Fint nok for meg, var vel det vi ble enige om. Han kunne vel vært min eneste Mr. Right Now hvis han hadde vært mer tilgjengelig. Så en ting til; ingen kyss. Hva er den greia igjen? Er det kysset som gjør at vi får følelser for hverandre? Eller er det en utroskap-s indikasjon? Jeg blir ikke klok på dette!?!

Så var det en sjelden lørdag jeg skulle på konsert. Gleda meg faktisk nesten mer til neste dag. For det beste jeg vet dagen derpå er å ligge å kose med en sexy mann. Film god mat og masse sex.

Mr. Toppidrettsutøver er veldig gira på å skrive meldinger. Jeg sender han noen sexy nudes og sier at jeg blir ekstra kose-syk i morgen. Hint hint liksom. Han gir meg tommel opp ganger 10, hjerter og smilie's med tunga ute.

Så kommer søndagen jeg våkner opp uggen og fyllesyk. Heldigvis skal denne dagen bli ok. Jeg skal være i armkroken til Mr. Right Now. Det første jeg tenker er å hoppe i dusjen, dermed sender jeg han bilde. Han kommer nok løpende. Men NEI! Der tok jeg feil. Han skulle på fotballkamp med en kompis. Men hva skal man så med en Mr. Right Now om han ikke kan stille opp på de viktigste dagene? I det miste kunne han fortalt meg kvelden før at det ikke passet. Jeg følte jeg satt med skjegget i postkassen. Jeg hadde en liten mistanke siden jeg ikke fikk noen ordlagt bekreftelse på avtalen. Dette var krise hele meg var forbedret på dette. Jeg ville ikke sitte hele dagen og være både irritert og fyllesyk.

Jeg hadde en liten fling i fjord sommer og husker det var insane bra sex. Jeg sendte han samme nudes-ene som Mr. Right Now nummer 1 uten dårlig samvittighet og fikk rask tilbakemelding. Han kunne komme om en time. Irritasjonen var fullstendig over. Han kom og det var ingen skuffelser på noen områder. Jeg tenkte til og med at jeg kunne bytte ut Mr Right Now nummer 1 med nummer 2. Men så enkelt kunne det ikke være. Interessen for nummer 1 var i alle fall totalt forsvunnet. Fastlegen var best, hvorfor kunne ikke alle være som han. Han var ikke tilgjengelig nok men så var det så bra når vi var sammen og jeg slapp å gruble over om han hadde andre.

 Jeg fant også ut at det ikke fantes lidenskap hos toppidrettsutøveren. For når man får lidenskapelig sex så er det ingen tvil. Kyss, berøring, gode klemmer og begjær i øynene. Også ville Mr. Right Now nummer 2 sove over. Det er så koselig å legge seg og stå opp sammen. Eller skulle det være følelser inni bildet med nummer 2? Fastlegen kunne kysse men ville helst ikke sove over. Hvor går grensen?

JA! Jeg er kjent for å tenke litt vel mye over saker og ting. Finne ut av hvordan ting fungerer. Mennesker filosofi og bare rare fakta. Når dette skal være sagt føler jeg nesten som Dating kan sammenlignes med rocket science. Uten følelser er faktisk ikke noe lettere. Men alt er vel vanskelig før man mestrer. Stay tuned! Så kanskje du får høre fra ei som har svart belte i dating i fremtiden.

X

Aurora

#hjelper #hjelpe #hjelp #mot #for #betyr #forståelse #rampelyset #behandling #rehab #problemer #dobbeltliv #løfte #bære #trykke #ned #knust #guide #selvhjelp #nød #sinne #glede #undertrykke ##gift #skilt #trene #styrke #mot #håp #resultatet #historie #skriveglede #novelle #roman #romantikken #kjendis #kjendiser #oslo #rørende #fengende #lovlig #ulovlig #muslimsk #muslimer #kristen #islam #samfunnet #samfunn #forfatter #elske #hate #avsky #dagsorden #oppførsel #politikk #filosofi #ideologi #ja #nei #for #imot #medisinsk #forklaring #lurer #psykopat #psykopati #empati #hvem #hva #hvordan #parforhold #finne #hente #gjøre #om #mange #normalt #unormalt #er #på #over #under #rundt #oppå #nederst #sex #seksuelt #mann #menn #kvinne #dame #frue #fruer #blogg #topp #sexy #tips #singel #10 #20 #30 #40 #50 #60 #70 #årene #sjenert #trend #trender #ideologi #psykologi #professor #psykoanalyse #ideologi #forskning #undersøkelse #undersøke #trening #kosthold #livsstil #fremtid #fortid #i #dag #går #morgen #nyheter #bevist #løgn #sannhet #utroskap #singellivet #tinder #dating #ghosting

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar